• Marxa 2013

    Marxa de Muntanya de Tivissa

    Voluntaris carenant la Serra de la Creu

    Continuem enguany una iniciativa ampliament demandada i que esperem que gauidiu tant com nosaltres preparant-la durant tots aquests mesos. La 2a Marxa de Muntanya de Tivissa vol ser una excursió, una passejada per part del recorregut de la Cursa, aprofitant per coincidir en alguns dels trams que fan els corredors els primers kilòmetres d’aquesta fins a completar un traçat de 8 Kilometres i escaig per carenes, senders i corriols.

    Tothom lloa les condicions extremes de la Cursa i a la vegada aquestes condicions són les que fan difícil que la Cursa tingui un abast més ampli cap a gent que té una inquietut natural cap a l’entorn paissatgistic de les Muntanyes de Tivissa, però que li fa mássa respecte participar en una Cursa llarga i dura. Per aquest motiu, i des de l’any passat, us oferim aquesta Marxa, com un tast de la Cursa amb tota la seva espectacularitat, amb un tastet de la seva duresa, però sense el caràcter competitiu d’aquesta.

    Si vols gaudir d’una vistes privilegiades, una sortida en grup, un matí de senderisme per la muntanya, caminar per senders recuperats amb segles d’antiguitat i xalar amb la rostida del final, ja tardes en vindre el proper diumenge dia 13 d’octubre a Tivissa a gaudir de la 2a Marxa de Muntanya de Tivissa.