• Cursa 2013

  Diuen que cal anar canviant per anar evolucionant. Doncs hem fet cas a aquest consell i aquesta vuitena edició de la cursa hem fet canvis que no deixaran a ningú indiferent, fins i tot nosaltres en hem sorprès dels canvis. Hem obert traçats nous, i de valent, entre ells el que us permetrà córrer pel damunt de les Cabreres, des d’un accés totalment nou i que fins ara era impensable que ningú hi passés. Des de dalt de tot de les Cabreres, arribareu directament a la part més alta  de la cursa,  la Tossa.

  gr7

  Aquest any també volem fer un homenatge al GR-7. Com molts sabreu, Tivissa, i en concret el paratge de Sant Blai va ser el primer lloc de Catalunya on es va marcar un GR, i en concret va ser aquest, el GR-7. De tot això en fa poc més de 50 anys. Passareu pel costat de la placa que si va inaugurar fa ben poc, en record d’aquells primers escursionistes, que quan van pensar en un lloc per començar la seva impagable tasca, ho van fer pensant en Tivissa.

  Uns dels principals canvis, arriscat i valent, ha estat el de deixar descansar la més que coneguda i tradicional zona tècnica de la Serra de la Creu. Sí, aquest any la deixem descansar, però estem convençut que la idea us agradarà, és el que esperem,  i més tenint en compte la inversió en temps que hem fet per obrir nous llocs de pas.

  Una altra de les novetats és que aquest any a meitat de la cursa llarga  (ui, no ho hem dit, aquest any tenim cursa llarga, curta i marxa), es torna a baixar al poble, per  retre homenatge al GR i per recuperar la pujada de la Llena, la qual estava un mica oblidada.

  En aquesta vuitena edició com podeu comprovar tenim força novetats, per tal que no trobeu res a faltar i per ampliar el ventall de possibilitats perquè ens vingueu a visitar.

  Per començar volem fer encís en la cursa de muntanya, la qual, com era poc dura, l’hem allargat una mica i em donat una volta a les nostres muntanyes per a tenir una mica més de desnivell. Pensem que ho hem aconseguit, més llarga, més desnivell i per tant, TIVISSA EN ESTAT PUR.  Qui vol una ULTRA a Tivissa, tenint la nostra cursa?. No us ho creieu???

  Pels que vingeu per primera vegada, o vulgueu córrer, però sense fer la llarga us hem preparat una cursa més curta, perquè gaudiu també vosaltres d’un dia de muntanya tivissana. Ei , tranquils, no perdem l’essència, curta sí, potent… també.

  I com l’any passat, continuem amb el que es va començar. Una marxa pels que tingueu ganes de visitar-nos sense tanta pressa i també vulgueu gaudir d’una part de la cursa. Tot i ser la marxa, veniu ben calçats, ja sabeu el que hi ha, i els que no ho sabeu, pregunteu.

  Us esperem a Tivissa,

  Ens veiem el 13 d’octubre !!!