• Inscripció

  CURSA: Les Inscripcions estan disponibles des de l’1 de setembre, i fins a un màxim de 300 corredors per la Cursa de Muntanya.

  → Vull corre la 8a Cursa de Muntanya de Tivissa

  → Vull veure el llistat de corredors

  MARXA: Les Inscripcions estan disponibles des de l’1 de setembre, i fins a un màxim de 150 caminadors per la Marxa de Muntanya.

  → Vull participar a la 2a Marxa de Muntanya de Tivissa

  → Vull veure el llistat d’inscrits a la Marxa


  Llegiu atentament

  DRET D’INSCRIPCIÓ de la CURSA

  Per als titular de la llicencia federativa anual per la competició expedida per la FEEC, la FEDME o algun altra federació adherida a la UIAA o la FSA, ANDORRA, TRIATLÓ i ORIENTACIÓ l’import de la inscripció es de 17 euros fins el 30/09/13, a partir d’aquesta data serà de 22 euros. La data límit d’inscripció és el dia 10/10/13 (inclòs) o un cop s’arribi als 300 participants.

  Per a qui no disposi d’alguna de la llicencies esmentades haurà d’abonar 5 euros per la llicencia temporal de la FEEC que expedirà l’organització, juntament amb l’import de la inscripció.

  Per a qui no disposi de xip haurà d’abonar 2 euros en concepte de lloguer.

  Els Socis del Club Extrem Team Tivissa, com entitat organitzadora, tenen un descompte de 5 euros sobre l’import de la inscripció, el cost és de 12 euros pels socis federats o de 17 euros pels socis no federats. Igualment, a partir del dia 1 d’octubre el preu serà de 17 o 22 euros respectivament. Igualment, per a qui no disposi de xip haurà d’abonar 2 euros en concepte de lloguer.

  L’organització farà una aportació de la inscripció de cada corredor  per Fundació Jeroni Moragas.

  La inscripció dona dret a 1 tiquet per cada corredor per la ROSTIDA final, així com a la resta de regals i a poder accedir als trofeus de cada una de les categories.

   

   

  DRET D’INSCRIPCIÓ de la MARXA

  Per als titular de la llicencia federativa anual per la competició expedida per la FEEC, la FEDME o algun altra federació adherida a la UIAA o la FSA, ANDORRA, TRIATLÓ i ORIENTACIÓ l’import de la inscripció es de 14 euros. La data límit d’inscripció és el dia 10/10/13 (inclòs) o un cop s’arribi als 300 participants.

  Per a qui no disposi d’alguna de la llicencies esmentades haurà d’abonar 3 euros per la llicencia temporal de la FEEC que expedirà l’organització, juntament amb l’import de la inscripció.

  Els Socis del Club Extrem Team Tivissa, com entitat organitzadora, tenen un descompte de 4 euros sobre l’import de la inscripció, el cost és de 10 euros pels socis federats o de 13 euros pels socis no federats.

  Els menors, més petits de 14 anys que vagin acompanyats d’un adult poden participar gratuïtament de la Marxa, previa inscripció, com qualsevol altre participant. El dia de la Marxa, per poder prendre part de la  caldrà acreditar davant de l’organització la responsabilitat de l’adult envers el menor.

  S’ha de formalitzar la inscripció omplint la butlleta d’inscripció al principi d’aquesta a la pàgina web.

  El pagament s’ha de formalitzar al mateix moment, amb targeta de dèbit o crèdit amb connexió segura amb el terminal bancari de pagament que es mostrarà durant la inscripció.

  L’organització farà una aportació de la inscripció de cada corredor  per Fundació Jeroni Moragas.

  La inscripció dona dret a 1 tiquet per cada corredor per la ROSTIDA final, així com a gaudir dels avituallaments durant la caminada.

   


  Incidències amb el Terminal de pagament amb targeta o qualsevol altre problema durant la inscripció, posa’t en contacte amb l’organització